Veel gestelde vragen
 • Mag ik huisdieren meenemen?

  admin05-10-2014

  U mag geen huisdieren meenemen, aangezien beide huizen anti-allergeen zijn ingericht.

 • Is het huis geschikt voor rolstoel gebruikers?

  admin05-10-2014

  Om bij de voor of achterdeur te komen moet je via een trapje. Ook bevinden alle slaapkamers zich op de eerste verdieping. Hierdoor is de woning niet geschikt voor rolstoelgebruikers.

 • Hoe ver ligt het huis van de skipiste?

  admin05-10-2014

  Het vakantiehuis ligt op minder dan10km van de skipiste. Bij de voet van de Poppenberg kunt u parkeren op parkeerplaats P7.  Een andere mogelijkheid is om de Poppenberg heen te rijden en op gemeentelijke parkeerplaatsen P1-P4 te parkeren.

 • Waar kunt u parkeren

  admin09-10-2014

  U kunt u auto parkeren voor het huis op de stoep. Hier kunnen 2 auto's staan. Verder is het mogelijk de garage te gebruiken. Mocht u met meer als 2 auto's komen is er 50 meter verder het straatje in een parkeerplaatsje. Graag niet parkeren in de grasstrook tegenover de woning. Dit is priveterrein van de overburen.

 • Heb ik winterbanden nodig voor Duitsland?

  admin05-10-2014

  Bij winterse omstandigheden is het gebruik van banden met wintereigenschappen verplicht. De verplichting in Duitsland is dus niet gebonden aan een bepaalde periode of gebied, maar aan de omstandigheden ter plaatse. Raadpleeg hiervoor het weerbericht. Winterbanden zijn banden met het sneeuwvlok-symbool. Het symbool M+S banden is niet beschermd, maar is in Duitsland toegestaan. Dat geldt ook voor all-season banden. Het profiel moet minimaal 1,6 mm zijn, aanbevolen wordt tenminste 4 mm. Zie verder op de ANWB website

 • Mag ik roken?

  admin09-10-2014

  Nergens in het vakantiehuis mag worden gerookt. Roken is wel toegestaan op het teras.